La pizza Artigianale

KÉZMŰVES PIZZA

Fatta a mano e lievitata 24 ore
24 ÓRÁS KELESZTÉS

PIZZÁINK ELŐÁLLÍTÁSA

Termékeink kifogástalan minőségét az alapanyagok és technológia gondos megválasztása biztosítja.
Egyedi készítményeinket folyamatosan biztosítjuk, melyek a legjobb minőségű összetevők és kézműves előállításuk révén nyújtják tradicionális zamatukat és ízharmóniájukat.
A gyártás minden egyes fázisa kézileg történik, kezdve a tészta kelesztésétől a kézi nyújtáson és a különböző feltétek ráhelyezésén át a sütésig és a hűtéssel, illetve gyorsfagyasztâssal történő tartósítás műveletéig.

DEBRECENI ÚJ GYÁRTÓÜZEMÜNK

Ez év októberétől új gyártóüzem kezdte el működését Magyarországon Debrecenben. A létesítmény egy vadonatúj, 2000 m2-t meghaladó, a kor legkorszerűbb kívánalmai szerint megépített és felszerelt üzem, mely a hatályos európai élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírások teljes figyelembe vételével, széleskörű gyártástechnológiai és értékesítési tapasztalattal rendelkező partnerek összefogásával jött létre.

  • 4002 Debrecen, Külső Sámsoni út 5 km. 02414/55 Hrsz., Hungary

    . . .
    Pizza D'oro

KELESZTÉS

A kelesztés lényege a tészta 24 órás gondos pihentetése, mely hozzájárul a pizza eredeti ízvilágának, illatának és könnyű állagának az eléréséhez.

A különbség már az első falatnál érzékelhető: fenséges illat, zamatos feltét, átható tiszta ízharmónia, könnyű emészthetőség, hosszantartó frissesség biztosítja termékeink minőségbeli egyediségét.NYÚJTÁS, FORMÁZÁS, FELTÉTEK HOZZÁADÁSA

Mind a tészta megmunkálása, mind a legkiválóbb minőségű feltétek hozzáadása szigorúan vett kézműves előállítási folyamat. A sonka, vagy minden más feltét felaprítása és pizzára helyezése, a paradicsomszósz elterítése vagy a bazsalikomlevelek hozzáadása mind kézileg történik, és az eredmény a legelismertebb pizzériák kézműves termékeinek gasztronómiai élményét idézi elő a fogyasztóban.

SÜTÉS

TERMÉKEINK